Acasă Actualitate Şoferi rămaşi fără permis de conducere

Şoferi rămaşi fără permis de conducere

-

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic, dintre care 6 şoferi au rămas fără permis de conducere pentru abaterile constatate. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 15000lei.

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Europene și Naționale în colaborare cu Biroul Rutier, au dus la controlarea a 66 de autovehicule si legitimarea unui număr de 74 persoane, fiind aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.220 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice, este următorul:

Depășirea limitei legale de viteză – 11 conducători auto; lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării – 12 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 5, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, alte abateri –3 abateri.

În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 6 permise de conducere.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

LIVEVIDEO Dezbaterea președintelui Iohannis cu jurnaliști și politologi

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, începe la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, fiind organizată...