26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Trafic restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Trafic restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, astăzi până la ora 14.00, pe Autostrada A1, pe sensul Piteşti către Bucureşti, circulaţia rutieră pe banda a doua este restricţionată între kilometrii 69 şi 67, pentru efectuarea de lucrări de înlocuire a parapetului median.
Conducătorii auto trebuie să ruleze cu atenţie, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.