26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Români arestați în Germania pentru prostitiție forțată de minori

Români arestați în Germania pentru prostitiție forțată de minori

-

Patru români au fost arestați în Berlin pentru forțarea unor minori de a se prostitua în parcul Tiergarten, care a devenit o zonă centrală a bărbaților care vor să facă sex cu băieți tineri. Unii dintre români și-ar fi obligat și propriii copii să se prostitueze, relatează msn.com, citat de Hotnews.

Bărbații, care au vârste cuprinse în 26 și 55 de ani, sunt acuzați că au adus copii și adolescenți la Berlin, unde victimele au fost forțate să se prostitueze.

Poliția spune că bărbații erau membri ai unei rețele criminale de natură familială.

Mulți dintre minorii obligați să se prostitueze sunt refugiați sau tineri din țări precum România și Bulgaria.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.