22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate ALERTĂ la Aeroportul Ciampino din Roma: A fost închis după ce au...

ALERTĂ la Aeroportul Ciampino din Roma: A fost închis după ce au fost găsite trei bombe

-

Aeroportul Ciampino de la Roma a fost închis, joi, în urma descoperirii a trei bombe care datează din timpului celui de al Doilea Război Mondial, au informat autorităţile, relatează site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

O echipă de dezamorsare a bombelor a fost trimisă pentru a se ocupa de situaţie, a informat Ministerul italian al Apărării. Bombele cântăresc în total 150 de kilograme şi conţin 75 de kilograme de praf de puşcă. Autorităţile de la Roma au informat că aeroportul va fi închis pentru trei zile, iar cursele aeriene vor fi amânate sau redirecţionate către Aeroportul Fiumicino.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.