13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea: Proiectul de buget va fi adoptat vineri de Guvern

Dragnea: Proiectul de buget va fi adoptat vineri de Guvern

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astăzi, la finalul întâlnirii cu primarii de municipii, că proiectul de buget urmează să fie adoptat vineri de către Guvern şi ulterior va intra în procedură parlamentară, scrie Mediafax.

„Am înţeles că vineri vor adopta proiectul de lege, după care vine în parlament”, a afirmat, miercuri, Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă spunea, duminică, că va face toate eforturile pentru ca bugetul să fie adoptat marţi de către Executiv. Ulterior au avut loc întrevederi zilnice ale liderilor coaliţiei de guvernare la Parlament în care au discutat despre buget, în contextul în care au existat nemulţumiri ale primarilor referitor la sumele alocate.

Citeşte şi: Liderul PSD, după discuţii cu primarii: E o creştere de 27% pe administraţia locală. Nu ia nimeni din banii pentru Bucureşti/ Falcă: Dragnea ne-a spus „Ce vreţi să faceţi? Bugetul trebuie închis”

Viorica Dăncilă se află în vizită la Bruxelles, miercuri şi joi, pentru a participa la conferinţă „Lupta împotriva antisemitismului”, organizată de România.

Liderul PSD Liviu Dragnea a participat la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre buget. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS