22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞapte muncitori răniți într-o explozie la o secţie de încărcare butelii din Bihor

Şapte muncitori răniți într-o explozie la o secţie de încărcare butelii din Bihor

O explozie puternică a aruncat în aer, luni seară, o hală de îmbuteliere a gazului, din judeţul Bihor. Patru dintre cei şapte muncitori afectaţi de explozia produsă la staţia de îmbuteliere a gazului din oraşul Ştei, județul Bihor, sunt în stare gravă şi necesită asistarea respiraţiei. Ceilalţi trei au leziuni medii, preponderent la nivelul mâinilor, şi prezintă mai puţin de 20% din suprafaţa corpului arsă.
O explozie urmată de incendiu a avut loc luni seară la o secţie de încărcare butelii din localitatea Ştei, fiind activat planul roşu de intervenţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.
Potrivit IGSU, şapte dintre cei 10 salariaţi aflaţi în tura de serviciu prezintă arsuri.
Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.
Salvatorii au intervenit cu 5 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. În sprijinul militarilor, la locul intervenţiei s-au deplasat şi două echipaje ale serviciului judeţean de ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS