10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) O femeie a fost reţinută în cazul incendiului din Paris

(VIDEO) O femeie a fost reţinută în cazul incendiului din Paris

Poliția a arestat o femeie suspectată că ar fi declanșat incendiul dintr-un bloc de locuințe din arondismentul XVI al capitalei franceze, în care şi-au pierdut viaţa 10 persoane, iar alte 30 au fost rănite, printre acestea fiind şi opt pompieri, potrivit www.theguardian.com.
Flăcările au străbătut rapid blocul din arondismentul 16 al capitalei franceze, nu departe de stadionul Parc des Princes, acasă la clubul Saint-Germain Paris.
Procurorul Rémy Heitz a declarat că a fost deschisă o investigație penală. „O persoană, o femeie care a trăit în clădire a fost arestată. În acest stadiu, incidentul pare a fi provocat de o mână criminală. Această persoană a fost reţinută şi este în custodia poliţiei”, a spus Heitz. Femeia a avut în trecut probleme de sănătate mintală, a spus el.
Incendiul a fost raportat la ora 1 am marți și s-a răspândit foarte repede. Aproximativ 50 de persoane s-au gândit să se afle în clădire la acea vreme, mulți dintre ei fiind prinși. Unii s-au urcat pe acoperiș pentru a scăpa de fum și de flăcări, în timp ce alții au strigat pentru ajutor de la ferestre.
A fost nevoie de aproximativ 250 de pompieri şi de aproape cinci ore pentru a ţine focul sub control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS