Acasă Actualitate Dolj: Transportul rutier de mărfuri și persoane, verficat de poliţiştii de la...

Dolj: Transportul rutier de mărfuri și persoane, verficat de poliţiştii de la Rutieră

-

Poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat, ieri, o acţiune pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier de mărfuri și persoane, inclusiv în regim taxi.
În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 27.000 de lei.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.
Acţiunile poliţiştilor rutieri au continuat pe parcursul întregii zile, Biroul Rutier Craiova desfăşurând activităţi de prevenire a accidentelor rutiere generate de indisciplina manifestată de pietoni în traversarea drumului public.
Astfel, în urma celor constatate, poliţiştii au aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei şi au reţinut 6 permise de conducere.
De asemenea, în cursul zilei de ieri, poliţiştii doljeni au constatat 4 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate în trafic, persoane care nu deţineau permise de conducere sau se aflau la volanul unor maşini neînmatriculate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alertă generalizată în Gorj din cauza coronavirusului

Autoritățile din Gorj mențin un nivel de alertă generalizat, din cauza coronavirusului. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în ultimele şapte zile...

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...