Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că săptămâna începe cu temperaturi ridicate pentru luna februarie, cu valori de 15-16 grade în sud şi prin centru.
În Dobrogea şi Bărăgan atmosfera va fi plăcută, în ansamblu, ceata se risipeşte curând şi temperaturile cresc peste tot.
Vremea va fi schimbătoare, cu soare prin Muntenia şi nori de joasă altitudine în Moldova.
În nordul Moldovei şi în Bucovina soarele va apărea destul de rar, iar umezeală şi ceata persista. Temperaturile vor ajunge până la 8 grade Celsius.
Se schimbă vremea şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Duminica au fost 14 grade, luni, cel mult 11, iar norii vor acoperi majoritatea zonelor. La noapte se mai răceşte şi minimele tind spre zero grade.
În vestul ţării va fi vreme închisă, se răceşte şi o să plouă din când în când. Temperaturile scad chiar şi cu 12 grade faţă de ziua trecută.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.