Acasă Actualitate Profesor condamnat la moarte prin spânzurare după ce a violat o fată...

Profesor condamnat la moarte prin spânzurare după ce a violat o fată de 4 ani

-

Un profesor a fost condamnat la moarte prin spânzurare, după ce s-a descoperit ceea ce făcuse. Bărbatul a abuzat sexual o fetiţă de doar 4 ani, relatează Times of India, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Incidentul s-a petrecut în India, iar abuzul a fost atât de violent încât fetiţa a avut nevoie de o operaţie pentru repoziționarea intestinelor. După ce a violat-o, individul a abandonat-o pe copilă într-o pădure, fiind convinsă că victima a murit. Bărbatul va fi spânzurat pe data de 2 martie. Fetiţa a stat luni de zile într-un spital din New Delhi, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.

Cum a descoperit o femeie că a fost violată fără să știe de iubitul ei și prietenul lui

„A profitat de faptul că părinţii nu au fost atenţi, şi după o discuţie cu tatăl minorei, individul, aflat în stare de ebrietate, a răpit-o pe copilă, a violat-o, după care a lăsat-o într-o pădure”, a declarat procurorul care s-a ocupat de caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dispar medicii veterinari

În zece ani, numărul medicilor veterinari concesionari, singurii care execută vaccinările obligatorii, supraveghează sănătatea animalelor plus alte atribuții, s-a redus cu aproape...