7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLovit pe trotuar, în fața Primăriei Cilieni

Lovit pe trotuar, în fața Primăriei Cilieni

Un bărbat în vârstă de 76 ani a fost rănit grav în urma unui accident produs duminică, 3 februarie 2019, în localitatea olteană Cilieni.
Accidentul s-a produs chiar în fața primăriri din localitate, unde în fiecare dumincă, pe vreme bună, localnicii se strâng și stau de vorbă. Mașina care l-a lovit pe bărbat ar fi participat, spune ginerele victimei, la o întrecere cu alte două mașini, iar în ultimul moment, încercând să evite un alt autoturism care efectua un viraj, a pierdut controlul.
„Politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Corabia s-au deplasat la față locului și din primele verificări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nepastrarii unei distante corespunzătoare în mers.
 Astfel, conducatorul unui autoturism, în vârsta de 20 de ani, din orasul Corabia, în timp ce se deplasa din directia Rusănești- Tia Mare, pe DJ 642, pe raza comunei Cilieni, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Izbiceni, intrând in coliziune față/spate. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o mașină parcată, iar celălalt pe trotuar, acroșând un pieton, de 75 de ani, din comuna Cilieni“, a transmis IPJ Olt, menționând că niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS