3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlba:Zeci de pompieri acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului care a distrus o fabrică de condimente

Alba:Zeci de pompieri acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului care a distrus o fabrică de condimente

Zeci de pompieri intervin şi duminică pentru lichidarea incediului izbucnit în dimineaţa zilei de sâmbătă la cea mai mare fabrică de condimente din România, amplasată în Parcul Industrial Alba Iulia, informează Agerpres.

„Misiunea de intervenţie continuă şi pe parcursul zilei până la lichidarea tuturor focarelor de incendiu. Acţionează în continuare 30 de pompieri, cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi trei motopompe pentru alimentare autospeciale din râul Ampoi”, a transmis prim-adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, maior Ovidiu Costea.

Şi în timpul nopţii, echipajele au continuat să refuleze apa pentru lichidarea tuturor focarelor existente sub materialele din care era confecţionată hala şi care s-au prăbuşit în urma incendiului.

În cursul zilei de duminică, o comisie de anchetă va demara cercetările pentru stabilirea cauzelor care au generat incendiul, precum şi cele care au favorizat propagarea acestuia, menţionează ISU Alba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS