12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Un bărbat a murit după ce a fost împins în faţa tramvaiului...

Un bărbat a murit după ce a fost împins în faţa tramvaiului de un om al străzii

-

Un bărbat a murit în staţia Calea 13 septembrie, după ce a fost împins în faţa tramvaiului de un om al străzii, a informat, vineri, Societatea de Transport Bucureşti (STB), potrivit AGERPRES.

„Pe Şoseaua Progresului, accident mortal în staţia Calea 13 septembrie. Un călător neidentificat, în vârstă de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi a fost lovit lateral de tramvai. Liniile 1, 8, 11, 25, deviate. S-a format linie navetă pentru călători”, a anunţat STB, pe Twitter.

Linia navetă pentru preluarea călătorilor funcţionează pe Şoseaua Progresului. Liniile 8 şi 25 sunt deviate pentru întoarcere la Gara Basarab iar liniile 1 şi 11 la Depoul Militari şi la Terminalul Ghencea.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.