16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Mehedinţi: Cercetat la regimul armelor și munițiilor

Mehedinţi: Cercetat la regimul armelor și munițiilor

-

Polițiștii Serviciului Arme. Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 34 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, nu a depus arma și muniția aferentă în termen de 10 zile, de la data expirării valabilității permisului de armă anterior menționat, la un armurier autorizat.
În cauză s-a intocmit dosar penal. Arma și 14 cartușe aferente au fost ridicate în vederea indisponibilizării.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.