Acasă Actualitate Dolj: Prinse de poliţişti în flagrant delict

Dolj: Prinse de poliţişti în flagrant delict

-

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, ieri, că două persoane încearcă să sustragă mai multe bunuri dintr-un supermarket din localitate. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat două tinere, de 20 şi 18 de ani, din Calafat, asupra cărora au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din magazin, în valoare totală de aproximativ 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.