Acasă Actualitate A ucis un bărbat de 36 de ani şi a fugit de...

A ucis un bărbat de 36 de ani şi a fugit de la locul accidentului

-

Un bărbat de 36 de ani, din comuna doljeană Rast, a fost găsit decedat în acestă dimineaţă pe marginea DN 55A, şosea care trece prin comuna Rast. Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, se pare că bărbatul de 36 de ani a fost victima unui accident de circulaţie, iar autorul a părăsit locul faptei. Cel mai probabil, victima a fost accidentată mortal în cursul nopţii de joi spre vineri. Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru GdS că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului şi se fac cercetări pentru identificarea şoferului care l-a ucis pe doljeanul de 36 de ani.

 

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.