10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Spectacole în week-end la Teatrul Colibri

Craiova: Spectacole în week-end la Teatrul Colibri

Tatrul Colibri prezintă sâmbătă, 2 februarie, la ora 18.00, spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.
Duminică, 3 februarie, ora 11.00 este rezervată pentru Jocuri magice, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.

De luni, 4 februarie, vor începe Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pentru care s-au făcut înscrieri până la 31 ianuarie și care se vor finaliza în ultima zi a lunii martie.
Tot începând de luni, se vor derula atelierele organizate de Teatrul Colibri sub genericul Maratonul păpușilor, în vacanța copiilor, care se vor desfășura zilnic, în intervalul orar 11.00 – 19.00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 10 lei / persoană. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS