Acasă Actualitate Craiova: Spectacole în week-end la Teatrul Colibri

Craiova: Spectacole în week-end la Teatrul Colibri

-

Tatrul Colibri prezintă sâmbătă, 2 februarie, la ora 18.00, spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.
Duminică, 3 februarie, ora 11.00 este rezervată pentru Jocuri magice, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.

De luni, 4 februarie, vor începe Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pentru care s-au făcut înscrieri până la 31 ianuarie și care se vor finaliza în ultima zi a lunii martie.
Tot începând de luni, se vor derula atelierele organizate de Teatrul Colibri sub genericul Maratonul păpușilor, în vacanța copiilor, care se vor desfășura zilnic, în intervalul orar 11.00 – 19.00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 10 lei / persoană. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....