17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesoara înjunghiată la Ploieşti a trecut cu bine peste operaţie. Agresorul a fost reţinut

Profesoara înjunghiată la Ploieşti a trecut cu bine peste operaţie. Agresorul a fost reţinut

Profesoara din Ploieşti înjunghiată în faţa cancelariei de un fost elev al şcolii a trecut cu bine peste operaţie, fiindu-i afectate însă mai multe organe interne. Profesoara este cea care a făcut actele de exmatriculare pentru elev, după ce şi-a ameninţat cu un cuţit un coleg, scrie Mediafax.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în şoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secţia ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conştientă, a fost detubată. În timpul operaţiei s-a constatat că lama cuţitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în şoc hemoragic”, a declarat Puşcariu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus, marţi seara, reţinerea tânărului, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor. Miercuri va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat că la audieri tânărul nu a vrut să declare nimic. Se pare că profesoara de matematică este cea care a făcut documentele pentru examtricularea elevului imediat după ce acesta şi-a ameninţat un coleg cu un cuţit.

Profesoara, soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti, a fost înjunghiată, marţi, la Liceul „Spiru Haret” din oraş, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reuşit să intre în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită şi o sticlă cu ţuică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS