12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Tânărul care a înjunghiat o profesoară la Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti a fost arestat preventiv şi este acuzat de tentativă de omor. Cu doar câteva ore înaintea atacului, agresorul, fost elev al liceului, a postat pe o rețea de socializare un mesaj de amenințare. Victima sa este în continuare în stare gravă, la spital.
Agresorul și-a recunoscut fapta. Le-a spus anchetatorilor că a plănuit totul în amănunt. Cu doar câteva ore înaintea atacului, a postat un mesaj amenințător pe o rețea de socializare, în care spunea că nimeni și nimic nu-i va sta în cale.
Tatăl lui e șocat de cele întâmplate. A recunoscut că băiatul a fost internat la psihiatrie, dar doar pentru dereglări hormonale provocate de adolescență, susține el.
Tânărul de 22 de ani a mai fost violent și în trecut. În 2016 a amenințat un coleg cu un cuțit.
În ziua în care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică, bărbatul a reuşit să intre în liceu, deși instituția era păzită, cu o geantă plină cu arme albe, inclusiv un topor.
Agresorul a atacat-o pe femeie chiar pe holul de la cancelarie. O consideră vinovată pentru exmatricularea lui, de acum câțiva ani.
Victima sa va sta în spital o lună, pentru recuperare.
Bărbatul se află acum în arest la Câmpina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS