20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu/ Reacţia viceprimarului Capitalei

PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu/ Reacţia viceprimarului Capitalei

-

PSD Bucureşti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, surse din conducerea organizaţiei precizând pentru MEDIAFAX că acesta va fi înlocuit din funcţie şi exclus din partid pentru declaraţiile sale. În replică, Bădulescu spune că actul nu este asumat, informează Mediafax.

”Este propunerea conducerii PSD Bucureşti. Îi vom retrage sprijinul în mod obligatoriu, îl vom înlocui din din funcţie şi-l vom exclude din partid pe Bădulescu (Aurelian – n.r.). Organizaţiile de sector, cu excepţia organizaţiei din Sectorul 3, ne-au cerut acest lucru”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD Bucureşti.

Potrivit surselor citate, lui Aurelian Bădulescu i se reproşează declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, a preşedintelui şi secretarului general, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu.

”Sunt trei motive. Bădulescu a făcut nişte declaraţii absolut penibile referitor la conducerea partidului, cu jigniri la televizor. L-a criticat oribil pe Liviu Dragnea şi pe Codrin Ştefănescu. Dragnea nu i-a răspuns, dar Ştefănescu i-a şi răspuns la o emisiune TV, când i-a spus că e trivial şi un golan şi că va cere excluderea sa din partid. Membrii PSD au fost şocaţi de limbajul lui Bădulescu. Doi la mână, o mare parte din consilierii PSD, de la municipiu şi toţi de la sectoare îl consideră un sabotor în ceea ce înseamnă politicile PSD în Primăria Capitalei. Mai mult, deşi s-a zvonit că e omul lui Firea, a avut curaj să se dea şi la Firea. El bate toba că nu PSD l-a pus viceprimar, ci a fost un vot în consiliu, că au avut încredere în el”, au mai spus sursele social-democrate.

În replică, Aurelian Bădulescu spune că documentul nu e asumat de conducerea PSD Bucureşti.

”Până la acest moment, organizaţia de Bucureşti nu a confirmat acest document. De aceea cred că ne şi pripim şi tot încearcă punerea lui în discuţie, dar deocamdată nu şi-l însuşesc, nu are dată, nu e semnat. Trebuie să fie şi asumat să producă efecte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurelian Bădulescu.

PSD Bucureşti cere, într-un document intern apărut în spaţiul public, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.