10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCaz tragic la Constanţa: O tânără sportivă în vârstă de 25 de ani a murit în timp ce alerga pe stradă

Caz tragic la Constanţa: O tânără sportivă în vârstă de 25 de ani a murit în timp ce alerga pe stradă

O tânără de 25 de ani, din comuna constănţeană Valu lui Traian, a murit după ce a căzut în timp ce alerga pe o stradă din localitate. Tânăra, care obişnuia să participe la întreceri de atletism pe distanţe mari, a fost găsită de un trecător, care a cerut imediat ajutor la 112.

Tânăra era în stop cardio respirator, iar cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai reuşit să o readucă la viaţă, informează Mediafax.

Tânăra obişnuia să alerge pe distanţe mari, în anii trecuţi participând la competiţii naţionale de semimaraton, cum ar fi Maratonul Nisipului, de la Mamaia, sau Maratonul Internaţional de la Braşov.

Fata nu era cunoscută ca având afecţiuni medicale, medicii legişti urmând să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului.

De asemenea, poliţiştii constănţeni fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS