Acasă Actualitate Cod Galben de polei până mâine dimineaţă

Cod Galben de polei până mâine dimineaţă

-

Administraţia de Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de Cod Galben,  valabilă până mâine dimineaţă la ora 10.00, pentru judeţele din sud-estul ţării.

De astăzi după amiază, se va depune gheață în sud și sud-est, iar la munte, în special la altitudini mari, vor fi  intensificări temporare ale vântului și ninsori.

Până duminică, la ora 10.00, în regiunile sudice și sud-estice, pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață. Trecător și pe arii restrânse, se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte.

Temporar, vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60-70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

În același interval, se va semnala polei și vor fi depuneri semnificative de gheață în sudul Moldovei, în estul, sud-estul și centrul Munteniei.

În special în după-amiaza și în seara zilei de sâmbătă, în aceste zone vor mai fi precipitații slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei.

Pe tot parcursul intervalului se vor menține depunerile semnificative de gheață, mai subliniază meteorologii.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.