8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Un copil de 6 ani a murit lovit de un tub de...

Un copil de 6 ani a murit lovit de un tub de oxigen

-

Un copil de 6 ani din Hunedoara a murit joi lovit de un tub de oxigen. Tragedia a avut loc pe o stradă din oraș, unde un bărbat încerca să desfacă un tub de oxigen găsit la gunoi și care din cauza presiunii a ricoșat și l-a izbit în cap pe băiat, potrivit HotNews.

Incidentul a avut pe strada Mureşului din Hunedoara, unde un bărbat care căuta prin gunoaie a găsit un tub de oxigen şi încerca să îi desfacă un robinet, cu intenţia de a-l valorifica apoi.

Potrivit polițiștilor, din cauza presiunii tubul a ricoșat și l-a izbit în cap pe copilul de 6 ani.

„În momentul manipulării, tubul a ricoşat din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului şi se întorcea acasă de la un magazin din apropiere. Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism de ocazie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Locatarii blocului în apropierea căruia s-a petrecut tragedia spun că băiatul se întorcea de la un magazin din zonă unde părinţii îl trimiseseră să le cumpere cafea. În imediata apropiere a blocului, un individ se chinuia să desfacă robinetul unui tub de oxigen, pentru a-l duce apoi la un centru de colectare a fierului vechi. Presiunea din butelie a fost eliberată brusc, iar obiectul metalic a zburat, practic, pe o distanță de câteva zeci de metri și l-a lovit pe copil în cap, scrie Glasul Hunedoarei.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.