13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn copil de 6 ani a murit lovit de un tub de oxigen

Un copil de 6 ani a murit lovit de un tub de oxigen

Un copil de 6 ani din Hunedoara a murit joi lovit de un tub de oxigen. Tragedia a avut loc pe o stradă din oraș, unde un bărbat încerca să desfacă un tub de oxigen găsit la gunoi și care din cauza presiunii a ricoșat și l-a izbit în cap pe băiat, potrivit HotNews.

Incidentul a avut pe strada Mureşului din Hunedoara, unde un bărbat care căuta prin gunoaie a găsit un tub de oxigen şi încerca să îi desfacă un robinet, cu intenţia de a-l valorifica apoi.

Potrivit polițiștilor, din cauza presiunii tubul a ricoșat și l-a izbit în cap pe copilul de 6 ani.

„În momentul manipulării, tubul a ricoşat din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului şi se întorcea acasă de la un magazin din apropiere. Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism de ocazie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Locatarii blocului în apropierea căruia s-a petrecut tragedia spun că băiatul se întorcea de la un magazin din zonă unde părinţii îl trimiseseră să le cumpere cafea. În imediata apropiere a blocului, un individ se chinuia să desfacă robinetul unui tub de oxigen, pentru a-l duce apoi la un centru de colectare a fierului vechi. Presiunea din butelie a fost eliberată brusc, iar obiectul metalic a zburat, practic, pe o distanță de câteva zeci de metri și l-a lovit pe copil în cap, scrie Glasul Hunedoarei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS