22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrama puștilor-minune de la Hollywood

Drama puștilor-minune de la Hollywood

Mulți dintre copiii-minune ai Hollywood-ului au parte  de același blestem: nu au mai apărut în pelicule de ani de zile și au renunțat la actorie.

Mara Wilson – Mathilda

Dupa succesul fulminant din Matilda, Mara Wilson a fost distribuita si in A Simple Wish (1997), Ballon Farm (1999), ultimul sau film fiind Thomas&the Magic Railroad (2000), roluri pentru care a primit numeroase nominalizari la festivaluri si competitii cinematografice. Desi era considerata una dintre cele mai promitatoare actrite, Mara Wilson a renuntat la aceasta activitate, iar in 2009 a absolvit Universitatea de New York, sectia de teatru, iar acum isi continua cariera in acest domeniu.

Gemenele Olsen – Full house

Mary-Kate și Ashley Olsen au încântat inimile tuturor pe vremea când au interpretat rolul lui Michelle Tanner în serialul American Full House. Ele au reușit să construiască un imperiu prin aparițiile pe marile ecrane, dar ulterior au renunțat la filme și s-au dedicat studiului și afacerilor. Momentan, fac parte din grupul select al celor mai apreciați deisgneri din SUA.

 

Jonathan Taylor Thomas – Home improvement

Era unul dintre cei mai simpatici pusti ai anilor ’90, iar cand a crescut, domnisoarele erau topite dupa el. Jonathan nu a continuat insa drumul pe care l-a apucat in copilarie, adica cel al actoriei, ci a vrut sa isi dedice timpul si studiului. El a invatat Filosofie si Istorie la Harvard si a absolvit cursurile facultatii Columbia.

Maucaulay Culkin – Singur acasă

Artistul în vârstă de 35 de ani e într-o formă excelență, după o perioada tragică din viață lui, în care presă îl dădea că și mort. Trecând peste faptul că este în continuare destul de slab, Macaulay începe să arate din ce în ce mai bine. Copilul-minune al anilor ’90, care s-a transformat din actor în muzician, face parte din trupa The Pizza Underground.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS