12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Dolj: Depistați de polițiști în timp ce sustrăgeau arbori din pădure

Dolj: Depistați de polițiști în timp ce sustrăgeau arbori din pădure

-

La data de 18 ianuarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Brădeşti au depistat un bărbat de 65 de ani, din Brădeşti, în timp ce acesta tăia fără drept arbori din pădurea situată în localitate. Cei 10 arbori care fuseseră deja tăiaţi au fost lăsaţi în custodia reprezentanţilor ocolului silvic, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos. Poliţiştii aceluiaşi post de poliţie au mai depistat şi cursul zilei de ieri un bărbat de 32 de ani, din Brădeşti, care tăiase fără drept arbori dintr-o pădure. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia reprezentanţilor ocolului silvic, iar poliţiştii au întocmit şi în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept şi sustragere de arbori.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.