Ieri, 19 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, împreună cu un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr,, Câmpina, au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism ce avea autorizaţia provizorie expirată din data de 17 noiembrie 2018. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, însoţiţi de un elev aflat în practică, au depistat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni au mai depistat alte patru persoane care conduceau fără permis sau se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, în toate cazurile fiind întocmite dosare penale.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.