8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljeni surprinși în timp ce încercau să mituiască polițiștii

Doljeni surprinși în timp ce încercau să mituiască polițiștii

Doi doljeni, soț și soție, au fost prinși în timp ce încercau să mituiască polițiștii.
La data de 18 ianuarie polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 6F și care era condus de un bărbat de 31 de ani, din Coșoveni.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele autoturismului, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că mașina figurează radiată din circulație. Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism neînmatriculat, însă, pentru a nu se lua măsurile legale ce se impuneau, atât conducătorul auto, cât și soția acestuia, în vârstă de 34 de ani, pasager în autoturism, au încercat să ofere în mod repetat sume de bani polițiștilor.

Cei doi polițiști au sesizat conducerea IPJ Dolj și Serviciul Judetean Anticorupție Dolj, fiind realizată astfel prinderea în flagrant a femeii, în timp ce aceasta oferea suma de 500 de lei polițiștilor.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind demarate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită și totodată fiind dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore. Cea în cauză a fost introdusă în arestul IPJ Dolj și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS