19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate7 vedete care au avut probleme cu acneea

7 vedete care au avut probleme cu acneea

Aproape toată lumea se confruntă cu acneea măcar o dată în viață, chiar dacă este vorba despre adolcescenta sau maturitate. Și când vorbim despre acnee, nu înseamnă că excludem și vedetele cum ar fi actori, muzicieni sau chiar și scriitori care s-au luptat sau se lupta cu această problema a tenului. Poate părea că aceștia au un ten perfect pentru că mereu îi vedem machiați și aranjați, însă de aproape lucrurile stau altfel.

Chiar dacă te gândești că au suficienți bani că să își rezolve problemele cu acneea prin diferite tratamente faciale, de cele mai multe ori acneea este destul de vulgară și nu se rezolva doar prin aplicarea unei creme sau în urmă unei ședințe la salon. Iată care sunt vedetele care s-au confruntat cu acneea.

Cameron Diaz

O vedetă foarte apreciată și o actrița deosebit de talentată. Această a dezvăluit în cartea pe care a publicat-o în anul 2014 faptul că la vârstă de 20 de ani a dus o lupta dura cu acneea. Pielea ei era neuniformă și destul de încărcată cu inflamațiile acneei. Acest lucru a făcut-o să se simtă jenată și i-a scăzut încredere în sine.

Katy Perry

Deși o vezi machiată și tenul ei pare perfect, cântăreața s-a luptat și ea cu acneea. A declarat faptul că folosește mult machiaj pentru a acoperi acneea, dar și cicatricile lăsate de acestea.

Emma Stone

Emma Stone a dezvăluit într-un interviu faptul că la 17 ani a avut probleme seriose cu acneea chistică. Pe vremea aceea chiar juca într-un film, fapt ce i-a îngreunat și mai mult felul în care s-a simțit. Din acel moment actrița a început să se intereseze despre felul în care apare și cum se vindecă acneea.

Naya Rivera

Actrița și cântăreața din America Naya Rivera a spus că a fost uimită de faptul că la vârstă de 24 de ani i-a apărut acneea parcă de nicăieri. Această a mai spus că a avut pielea curată toată viață ei și a fost într-adevăr un șoc să observe că se confruntă cu acneea.

Keira Knightley

Actrița faimoasa a recunoscut faptul că are un ten cu probleme care este predispus la acnee. Această face tot ce poate pentru că să rezolve acneea pentru că știe cât de important este să arăți impecabil atunci când imaginea contează.

Bella Thorne

Actrița și model, Bella Throne își aduce aminte când i-a apărut pentru prima oară semnele de acnee în adolescență. Această i-a afectat și starea emoțională, fiind destul de nesigură de fiecare dată când trebuia să vorbească cu cineva.

Bella Lucia

Model de profesie, pentru Bella Lucia acneea a fost un factor decisiv în carieră ei. În tinerețe acneea i-a adus multe probleme, această lăsându-I semne pe piept și pe spate. Lupta cu acneea a împins-o la o pauză în carieră ei unde fizicul este destul de important.

sursă: http://promovarea.site/phpemail/lt.php?id=NkoEUVBFVl4ZBAQG

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS