Acasă Actualitate Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean Craiova

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean Craiova

-

Medicii nu se mai înghesuie pe posturile de conducere. La concursul de ocupare a fotoliului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova s-au înscris doar doi cadidați.
Prima candidatură este cea a actualului manager interimar Eugen Georgescu, cel care a fost numit în funcție în urmă cu aproximativ șase luni la decizia Ministerulul Sănătății. Eugen Georgescu este medic chirurg. Acesta a preluat conducerea unității medicale după ce Ministerul Sănătății a decis să îl înlocuiească pe dr. Alin Demetrian. În 2018, SJU Craiova a schimbat, în total, trei manageri.

Al doilea candidat este medicul Mugur Riza, medicul urolog, care s-a aflat în atenția mass-media după neînțelegerile pe care le-a avut cu unii colegi medici, ajungând să i se desfăcă contractul de muncă pe care îl avea la Spitalul Județean de Urgență Craiova.
Concursul pentru ocuparea postului de manager se desfășoară în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc în data de 18.01.2019 și este eliminatorie, și etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura pe baza temelor-cadru, în data de 28.01.2019, ora 10.00.

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.