22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi candidați pentru șefia Spitalului Județean Craiova

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean Craiova

Medicii nu se mai înghesuie pe posturile de conducere. La concursul de ocupare a fotoliului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova s-au înscris doar doi cadidați.
Prima candidatură este cea a actualului manager interimar Eugen Georgescu, cel care a fost numit în funcție în urmă cu aproximativ șase luni la decizia Ministerulul Sănătății. Eugen Georgescu este medic chirurg. Acesta a preluat conducerea unității medicale după ce Ministerul Sănătății a decis să îl înlocuiească pe dr. Alin Demetrian. În 2018, SJU Craiova a schimbat, în total, trei manageri.

Al doilea candidat este medicul Mugur Riza, medicul urolog, care s-a aflat în atenția mass-media după neînțelegerile pe care le-a avut cu unii colegi medici, ajungând să i se desfăcă contractul de muncă pe care îl avea la Spitalul Județean de Urgență Craiova.
Concursul pentru ocuparea postului de manager se desfășoară în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc în data de 18.01.2019 și este eliminatorie, și etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura pe baza temelor-cadru, în data de 28.01.2019, ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS