16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotografia unui ou a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram

Fotografia unui ou a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram

Fotografia unui ou a depăşit în aprecieri imaginea care anunţa naşterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner, devenind prima din acest clasament de pe reţeaua de socializare online Instagram, arată platforma TMZ.
În doar zece zile, imaginea a adunat cele mai multe aprecieri de la înfiinţarea reţelei de socializare online Instagram, devansând poza anterioară, cu cele mai multe aprecieri, scrie Mediafax.

Fotografia pe care Kylie Jenner a publicat-o pe 6 februarie 2018, după naşterea fiicei sale, înfăţişând mâna micuţei nou-născute în timp ce strânge un deget al mamei, era pe departe liderul Instagramuljui, cu peste 18 milioane de aprecieri.

Asta până când un necunoscut a publicat imaginea unui ou cu descrierea „Hai să stabilim un record mondial împreună şi să avem cel mai apreciat mesaj de pe Instagram. Depăşim recordul actual deţinut de Kylie Jenner (18 milioane! Hai că se poate)”. Textul este scris de userul world_record_egg (record_mondial_ou).

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner, care a devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner şi a starului de reality show Kris Jenner. Tânăra, soră vitregă a vedetei TV Kim Kardashian, are în prezent 123 de milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce contul care a întrecut-o în ceea ce priveşte numărul de aprecieri per fotografie nu a trecut de 3 milioane de „followeri”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS