17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(UPDATE) Craiovean atacat cu bâtele de persoane mascate

(UPDATE) Craiovean atacat cu bâtele de persoane mascate

UPDATE 10.30: Poliţiştii craioveni au precizat pentru GdS că, după primele cercetări, s-a stabilit că victima a fost atacată de patru persoane necunoscute. „Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa loculul şi, din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente. Poliţiştii au un cerc de bănuiţi şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a celor patru bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.


Un craiovean a fost atacat cu bâtele, de persoane necunoscute, în acestă dimineaţă, în jurul orei 09, în cartierul Rovine din municipiu.

Autoturismul cu care circula craioveanul, un Mercedes, a fost blocat pe o stradă din Rovine de un autoturism Audi, înmatriculat în Marea Britanie, din care au coborât mai multe persoane care aveau fețele acoperite şi erau înarmate cu bâte. Victima atacului era în maşină cu mama şi soţia sa. Craiovenii care locuiesc în zonă sunt cei care au auzit ţipetele celor două femei şi au sunat la 112. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că cercetările sunt în curs de desfăşurare şi vor oferi mai multe informaţii despre acest incident în cursul acestei zile.

Un incident asemănător a avut loc tot în cartierul Rovine, pe data de 24 decembrie, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Oamenii legii au explicat atunci că unul din cei doi craioveni a fost rănit, însă a refuzat să fie transportat la spital. ”În cursul acestei zile(luni, 24 decembrie  – n.r.), polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova. În urma incidentului, unul dintre bărbați, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și uzul de armă fara drept”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj. Bărbatul atacat ar fi craioveanul Pavel Surdu, iar cel care a tras mai multe focuri cu un pistol avea fața acoperită. Până în acest moment, poliţiştii craioveni nu au reuşit să stabilească identitatea atacatorului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS