Acasă Actualitate Porți Deschise de Ziua Culturii Naționale și weekend cu povești la Teatrul...

Porți Deschise de Ziua Culturii Naționale și weekend cu povești la Teatrul Colibri

-

Teatrul pentru copii și tineret Colibri își așteaptă cu drag vizitatorii marți, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, când își deschide din nou porțile, între orele 10:00 – 16:00, pentru toți cei curioși și dornici să arunce un ochi în spațiile în care sunt construite decorurile, păpușile, în care sunt realizate costumele, elementele de butaforie, în depozitul care adăpostește creații ce constituie istoria de 70 de ani ai teatrului de păpuși craiovean. De asemenea, vizitatorii vor putea intra în culise, vor putea încerca emoția întâlnirii cu scena, altfel decât din scaunul de spectator.

După ce explorăm marți lumea din spatele spectacolelor, în weekend ne bucurăm de ele, în Sala mare a Teatrului Colibri.

Sâmbătă, 19 ianuarie, ora 18:00, publicul este așteptat la spectacolul Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, scenariul, regia şi scenografia de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Duminică, 20 ianuarie 2019, la ora 11:00 îi întâlnim pe Prietenii Motanului Încălțat, în spectacolul cu scenariul şi regia semnate de actriţa Iulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Reamintim că, după ora de începere a spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.