Acasă Actualitate Poliţia Română: Amenzi de aproape 2,4 milioane de lei, într-o singură zi

Poliţia Română: Amenzi de aproape 2,4 milioane de lei, într-o singură zi

-

Duminică, polițiștii care au fost în dispozitivul curent au intervenit la peste 2.400 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au constatat 585 de infracțiuni și au aplicat aproape 7.000 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

La data de 13 ianuarie a.c., peste 8.000 de poliţişti au acționat, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În trafic, s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 264 de aparate radar, fiind constatate 107 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 462 de permise de conducere și retrase 128 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost organizate 266 de acțiuni și s-a intervenit la 2.422 de evenimente, (1.980 sesizate prin 112).

În urma activităților, au fost constatate 585 de infracţiuni, 151 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 21 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.128 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.400.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport ilegal de animale, depistat de polițiștii gorjeni

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari şi Postului de Poliţie Drăgoteşti, au desfășurat, ieri, activități în baza Planului de Măsuri...

Razie printre tăietorii de lemne

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au organizat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierii, sustragerii și transportului...