Acasă Actualitate O tânără, supusă la torturi inimaginabile: „M-a forţat să îmi mănânc genele”

O tânără, supusă la torturi inimaginabile: „M-a forţat să îmi mănânc genele”

-

O tânără din Marea Britanie a povestit în faţa unui judecător calvarul prin care a trecut din cauza fostului iubit, care a ţinut-o sechestrată în propria ei casă. Într-un final, tânăra a reuşit să fugă, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Danielle a mărturisit că fostul partener a torturat-o la propriu, după ce a pătruns cu forţa în locuinţa ei. Victima a declarat că era convinsă că va fi ucisă, bărbatul fiind extrem de agresiv. Din fericire, a reuşit să scape când individul a adormit. „Mi-a smuls genele şi m-a obligat să le înghit. Mi-a smuls şi o parte din sprâncene. M-a lovit peste faţă, dar şi în alte zone ale corpului. M-a târât din camera în bucătărie, a luat un cuţit şi m-a întrebat dacă nu mi-ar plăcea o nouă tunsoare. Mi-a tăiat părul şi m-a obligat să mă târăsc precum un câine şi să latru”, a declarat tânără.
După ore bune de bătăi şi tortură, agresorul a adormit, acela fiind momentul în care Danielle a reuşit să scape. Tânăra a mers direct la poliţie şi a revenit în locuinţa abia după ce a fost asigurată că fostul partener a fost reţinut. Bărbatul a declarat anchetatorilor că este nevinovat. Procesul se va încheia la finalul lunii ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.