Gorj: Greva continuă la Cariera Jilț

Autori


Angajații din schimbul doi ai carierei Jilț Sud din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au refuzat să intre la lucru. Asta după ce, vineri seara, peste 200 de mineri din schimbul trei ai carierei Jilț Nord au declanșat o grevă spontană, fiind nemulțumiți de faptul că proiectul de buget pe anul acesta nu prevede majorarea salariilor.

În acestă dimineață, peste 150 de mineri ai Carierei Jilț Sud din Complexul Energetic Oltenia, din schimbul I, au refuzat să intre la lucru sâmbătă dimineață. Oratcii s-au solidarizat cu minerii din Cariera Jilț Nord, care au protestat vineri seară. Oamenii sunt nemulțumiți că nu vor fi creșteri salariile și cer ca șefii Ministerului Energiei să vină în Gorj.

În prezent, nu se lucrează nici la Cariera Jilț Sud și nici la Jilț Nord.


Directorul Direcției Miniere din CEO, Gheorghe Dobrițanu, s-a deplasat astăzi la Jilț, însă nu i-a putut convingă pe mineri să reia lucrul.


Comenteaza acum

Alte stiri

10 mai 2019

Grevă la Vagane Caracal

Aproximativ 60 de angajați ai fabricii de vagoane Astra Rail din Caracal au ieșit, vineri, 10 mai 2019, în fața fabricii, refuzând să mai lucreze, nemulțumiți de salariile mici. Greva spontană vine după ce la Arad, în fabrica parte a

Sumarul ediției de sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Top