Acasă Actualitate Audieri în cazul înregistrărilor de la DNA Oradea

Audieri în cazul înregistrărilor de la DNA Oradea

-

La Parchetul General au fost chemați astăzi mai mulţi procurori din DNA Oradea, în dosarul înregistrărilor apărute în care se vorbeşte de „liniştirea” judecătorilor.
Deja procurorii au venit la Parchetul General, mai exact la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, a transmis Alexandru Costache. Această secție a deschis un dosar penal și a început urmărirea penală in rem împotriva acestor procurori, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un avocat din Oradea a publicat o înregistrare cu acești procurori de la DNA Oradea. În înregistrare procurorii se lăudau că fac dosare penale unor judecători din Oradea, „ca să intre frica în ei”. Prin urmare, Secția de investigare a infracțiunilor din justiție s-a sesizat in rem și a deschis acest dosar penal cu mai multe infracțiuni cum ar fi cercetare abuzivă sau abuz în serviciu.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.