22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe modele de unghii se poartă în 2019 - 2020?

Ce modele de unghii se poartă în 2019 – 2020?

Unghiile sunt întotdeauna semne de feminitate desăvârşită. Atenţia la detalii în ceea ce priveşte manichiură unei femei este un semn că acea femeie se îngrijeşte şi are un caracter demn de o adevărată doamna.  Unghiile au fost mereu în centrul atenţiei, fiecare femeie dorindu-şi să iasă în evidenţă cu diverse modele de unghii care mai de care mai îndrăzneţe.

Când îți alegi modelul pentru unghii, ține cont de evenimentul la care participi, momentul yilei machiajul, coafură, ținută, dar și anotimpul.

În 2019, trendurile în manichiură par a fi orientate spre diverse modele, unele clasice, altele exotice și mai îndrăznețe. Însă, în general, tot ceea ce este elegant și ușor de asortat la ținute va fi pe val, consideră specialiștii.

Ce modele de unghii se poartă în funcție de anotimp?

Deși nu este o regulă, îți poți face unghiile urmând anumite trenduri în funcție de anotimp. Spre exemplu, iarnă sunt mult mai de impact unghiile clasice (colorate cu ojă roșie) peste care se aplică fie sclipiciul, fie elemente de sezon – fulgi de nea sau modele grafice cu Moș Crăciun.

Modele unghii iarnă – ce unghii purtăm în sezonul rece?

Iarnă trebuie să fii atent și la forme. Conform site-urilor fashion de specialitate, modelele de unghii migdală (formă ovală alungită) sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece.

Modele unghii vara – ce modele de unghii să alegem în sezonul cald?

Vara vei purta unghii în culori deschise, cu forme simple. Unghiile scurte, french sunt cele mai purtate modele în sezonul cald, conform surselor de specialitate. Spre exemplu, se recomandă unghiile pastelate și cu modele florale, pentru sezonul de vara.

Însă tu poți alege diverse modele de unghii pentru 2019, în funcție de preferințele tale. Regulă de baza este să te simți tu bine cu modelul ales și să îl poți asorta cu ușurință la diverse ținute.

Sursă: Trendyland.ro

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS