Acasă Actualitate Viscolul a dat peste cap traficul aerian şi rutier în Austria şi...

Viscolul a dat peste cap traficul aerian şi rutier în Austria şi sudul Germaniei: Zeci de zboruri au fost anulate, iar mai multe şosele au fost închise

-

Zeci de zboruri au fost anulate sau au înregistrat întârzieri masive la aeroporturi din Austria şi sudul Germaniei din cauza viscolului şi ninsorii, iar mai multe şosele din Austria au fost închise din cauza riscului producerii de avalanşe, informează agenţia de ştiri Dpa, potrivit Mediafax.

Cel puţin 120 de zboruri au fost anulate sâmbătă la aeroportul din Munchen, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, adăugând că numărul ar putea creşte. Alte zeci de zboruri au înregistrat întârzieri de cel puţin o oră.

Şi la aeroportul oraşului Innsbruck s-au înregistrat o „reducere masivă a traficului aerian”.

În plus, mai multe şosele din Austria au fost închise din cauza riscului ridicat de producere de avalanşe.

Agenţia austriacă de meteorologie şi geodinamică a transmis că ninsoarea şi viscolul vor continua să afecteze regiunea până cel puţin luni dimineaţă.

Serviciul german de meteorologie a emis sâmbătă o avertizare de viscol pentru regiunea Alpilor şi sudul Germaniei.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în statele germane Bavaria and Baden-Wuerttemberg s-au produs zeci de accidente rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.