16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Principalul suspect în uciderea românului Tudor Simionov, fiul unui pastor radicalizat

Principalul suspect în uciderea românului Tudor Simionov, fiul unui pastor radicalizat

Imran Mostafa Kamel, de 26 de ani, este principalul suspect pentru uciderea lui Tudor Simionov, românului erou, omorât cu brutalitate la Londra şi se află încă din noaptea crimei în custodia poliției.

Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a primit două condamnări pe viață, în SUA, unde a fost acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen, potrivit jurnaliștilor de la Dailymail.

Tânărul a fost dus deja în fața instanței şi este acuzat de posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teama, asta deși primise o interdicție pe viață.
Tragedia de la Londra s-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Românul ucis cu sălbăticie se afla la serviciu. Bărbatul asigura paza la un eveniment privat şi şi-a pierdut viaţa după o confruntare cu mai mulţi necunoscuţi.

Tudor Simionov era sportiv de performanţă. A fost canotor la clubul Dinamo şi fusese medaliat cu bronz la campionatele europene pentru veterani din 2017. Plecase în Londra pentru a face un master și urma să se căsătorească.

Logodnica lui a declarat presei locale că este încă în stare de şoc. ,,În aceste clipe, nu mă pot gândi la el la modul trecut. Urma să ne căsătorim şi am venit la Londra din România în căutarea unei vieţi mai bune. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult mă doare. Era un om cu adevărat bun. Eram fericiţi împreună şi făceam planuri să avem un copil,” a spus românca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cele mai sănătoase gustări dintre mese

Îţi place să mănânci sănătos și nu ai idee de o gustare potrivită între mese? Gustările pot aduce nutrienți importanți organismului și...

Mai sunt decât 14 locuri la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești

Mai sunt decât 14 paturi la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești, pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus. Unitatea medicală a fost desemnată de Ministerul...

Scandal între liberali și pesediști pe tema ecologizării lacului...

Scandal între PNL și PSD Gorj pe tema ecologizării lacului de acumulare de la Vădeni, din Târgu Jiu, și a gestionării ultimelor...

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....