9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrincipalul suspect în uciderea românului Tudor Simionov, fiul unui pastor radicalizat

Principalul suspect în uciderea românului Tudor Simionov, fiul unui pastor radicalizat

Imran Mostafa Kamel, de 26 de ani, este principalul suspect pentru uciderea lui Tudor Simionov, românului erou, omorât cu brutalitate la Londra şi se află încă din noaptea crimei în custodia poliției.

Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a primit două condamnări pe viață, în SUA, unde a fost acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen, potrivit jurnaliștilor de la Dailymail.

Tânărul a fost dus deja în fața instanței şi este acuzat de posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teama, asta deși primise o interdicție pe viață.
Tragedia de la Londra s-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Românul ucis cu sălbăticie se afla la serviciu. Bărbatul asigura paza la un eveniment privat şi şi-a pierdut viaţa după o confruntare cu mai mulţi necunoscuţi.

Tudor Simionov era sportiv de performanţă. A fost canotor la clubul Dinamo şi fusese medaliat cu bronz la campionatele europene pentru veterani din 2017. Plecase în Londra pentru a face un master și urma să se căsătorească.

Logodnica lui a declarat presei locale că este încă în stare de şoc. ,,În aceste clipe, nu mă pot gândi la el la modul trecut. Urma să ne căsătorim şi am venit la Londra din România în căutarea unei vieţi mai bune. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult mă doare. Era un om cu adevărat bun. Eram fericiţi împreună şi făceam planuri să avem un copil,” a spus românca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS