20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate (VIDEO) Rânca: Viscol și coadă de mașini de 4 kilometri

(VIDEO) Rânca: Viscol și coadă de mașini de 4 kilometri

-

La această oră este viscol puternic la Rânca. Secția de Drumuri Naţionale Târgu Jiu intervine cu dificultate, din cauza mașinilor care se află în Rânca. La intrarea în stațiune coada de mașini se întinde pe 4 kilometri.

Eugen Măruţă

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.