8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 1500 de infracţiuni constatate şi amenzi în valoare de 1,5 milioane lei în noaptea de Revelion şi în prima zi a noului an

Peste 1500 de infracţiuni constatate şi amenzi în valoare de 1,5 milioane lei în noaptea de Revelion şi în prima zi a noului an

Poliţiştii români au constatat, în noaptea de Revelion şi în prima zi a noului an, 1.503 infracţiuni (cele mai multe contra persoanei, a patrimoniului şi încălcări ale legislaţiei rutiere) şi au aplicat amenzi în valoare totală de 1,5 milioane lei, potrivit Agerpres.

Totodată, 297 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 măsuri preventive şi au fost depistaţi şi opt urmăriţi naţional, precizează miercuri Poliţia Română într-un comunicat transmis AGERPRES.

Monitorizarea traficului de către poliţişti a dus la o scădere cu 22 % a accidentelor rutiere grave, faţă de acelaşi interval a anului trecut. Au fost reţinute 319 permise de conducere, 53 fiind reţinute pentru consum de alcool, 114 pentru viteză şi 152 pentru alte abateri şi au fost retrase 66 certificate de înmatriculare, mai precizează sursa citată.

Valoarea totală a bunurilor confiscate se ridică la 68.000 de lei, majoritatea reprezentând articole pirotehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS