Un accident mai puţin obişnuit a avut loc marţi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Constanţa. Şoferul care a provocat accidentul a coborât gol puşcă de la volan şi s-a plimbat printre trecători.

Potrivit observator.tv, în dimineaţa zilei de marţi, la ora 08.30, un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism Skoda pe strada Democraţiei din Constanţa, la intersecţia cu Aleea Piersicului a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un autoturism staţionat. În urma impactului, autoturismul staţionat a fost proiectat în gardul unui imobilul. Poliţiştii constănţeni au stabilit că bărbatul de 36 de ani a pierdut controlul direcţiei din cauza neatenţiei în conducere.

Şocul a venit atunci când bărbatul care a provocat accidentul a coborât din maşina avariată. Acesta era complet gol, desculţ şi umbla pe stradă fără să realizeze ce temperatură e afară, sau că mai mulţi oameni îl privesc. Potrivit martorilor, şoferul a încercat să se plece de la locul accidentului cu un taxi, însă taximetristul nu a oprit când l-a văzut dezbrăcat.

Oamenii legii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.