Filmul cu super-eroi ”Aquaman” se menţine în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Pelicula cu Jason Momoa în rolul principal a obţinut încasări de peste 51 de milioane de dolari în acest weekend şi aproape 189 milioane de dolari de la lansarea sa în urmă cu două săptămâni.

Pe cea de-a doua poziţie în box-office se află ”Mary Poppins Returns”, cu Emily Blunt în rolul principal, care a realizat încasări de 28 de milioane de dolari, circa 99 de milioane de dolari în total de la lansare.

”Bumblebee”, care aduce în prim plan un robot din seria ”Transformers”, ocupă a treia poziţie, cu 20,5 milioane de dolari în acest weekend şi 67 milioane de dolari în total de la lansare.

Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.