Acasă Actualitate Restricţii de circulaţie pe segmente de drum din Bulgaria pentru maşinile cu...

Restricţii de circulaţie pe segmente de drum din Bulgaria pentru maşinile cu masa de peste 12 tone

-

Circulaţia va fi restricţionată, în prima zi a anului 2019, pe teritoriul Bulgariei pentru mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone, pentru anumite segmente de drum, informează luni ITPF Giurgiu, într-un comunicat transmis AGERPRES.

„Poliţia Rutieră Ruse (Bulgaria) a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, că în data de 1 ianuarie 2019, între orele 14,00 – 20,00, va fi restricţionată circulaţia pe teritoriul Bulgariei pentru mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone, pe următoarele segmente de drum: pe toate autostrăzile, pe DN I-1, din satul Rebarkovo până în oraşul Botevgrad, unde circulaţia se redirecţionează, pe DN II-16 Rebarkovo – Svoge – Sofia, pe DN I-1 Blagoevgrad – PTF Kulata, în ambele sensuri, pe DN I-4 – nod circulaţie Koritna – Veliko Tarnovo – Shumen, în ambele sensuri, pe DN I-5 Ruse – Veliko Tarnovo în ambele sensuri, pe DN I-8 – PTF Kalotina – Sofia în ambele sensuri, pe DN II-18 – sensul giratoriu al oraşului Sofia, pe DN I-9 – Varna – Burgas în ambele sensuri, pe DN II-99 Burgas – Tsarevo în ambele sensuri”, precizează sursa citată.

Restricţiile nu se aplică autovehiculelor ce transportă marfă periculoasă, animale vii, alimente perisabile sau mărfuri în regim de temperatură controlată.

ITPF Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile astfel încât, la ridicarea restricţiilor, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ, se mai arată în comunicat.

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.