Acasă Actualitate Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov

Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov

-

Doi adulţi şi doi copii în vârstă de 7 şi 10 ani au fost răniţi sâmbătă, în oraşul Braşov, în urma unui accident, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs după ce un şofer de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens.

„Şoferul de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

În urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar toate victimele sunt conştiente. Alte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport ilegal de animale, depistat de polițiștii gorjeni

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari şi Postului de Poliţie Drăgoteşti, au desfășurat, ieri, activități în baza Planului de Măsuri...

Razie printre tăietorii de lemne

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au organizat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierii, sustragerii și transportului...