Acasă Actualitate Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov

Accident rutier cu 4 răniţi, între care 2 copii, în Braşov

-

Doi adulţi şi doi copii în vârstă de 7 şi 10 ani au fost răniţi sâmbătă, în oraşul Braşov, în urma unui accident, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs după ce un şofer de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens.

„Şoferul de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

În urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar toate victimele sunt conştiente. Alte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...