Acasă Actualitate Viorica Dăncilă are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri:...

Viorica Dăncilă are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri: Ramona Ioana Bruynseels, fostă secretar de stat în SGG, eliberată din funcție chiar de actualul premier, în ianuarie

-

Ramona Ioana Bruynseels, fostă Lohan, a fost una dintre primele persoane pentru care Viorica Dăncilă a semnat decizii de eliberare din funcție după preluarea mandatului de premier. A fost secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, numită prin decizie a fostului premier Mihai Tudose, până pe 31 ianuarie, când a fost eliberată din funcție, scrie Hotnews.

Acum, potrivit unei decizii a actualului premier publicate luni în Monitorul Oficial, aceasta revine în Guvern pe funcția de consilier de stat. Se va ocupa de relația cu mediul de afaceri, potrivit unor surse guvernamentale.

Ramona Ioana Bruynseels a fost adusă inițial în Guvern de Mihai Tudose pe funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Pe 13 noiembrie 2017, aceasta a fost numită secretar de stat în cadrul SGG.

Este căsătorită cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank, fostă Piraeus Bank. A fost director executiv pentru programul Repatriot.

ȘTIRI VIDEO GdS