Acasă Actualitate Profesor filmat în timp ce lovește un elev cu scaunul

Profesor filmat în timp ce lovește un elev cu scaunul

-

IPJ Prahova și Inspectoratul Școlar Prahova au început o anchetă la Şcoala ”Ioan Grigorescu” din Ploieşti, unde un profesor pensionar, care înlocuia titularul aflat în concediu medical, a fost filmat lovind cu scaunul un elev de clasa a şaptea.

Inspectorul şef al ISJ Prahova, Nicolae Angelescu, a declarat pentru Mediafax că au fost începute verificări la Şcoala ”Ioan Grigorescu” din Ploieşti, aflată în cartierul Dorobanţu. Aici, un profesor a fost filmat cum ridică un scaun şi încearcă să lovească un elev, care reuşeşte însă să se ferească.

”Incidentul s-a produs marţi, la ultima oră de curs. Profesorul ar fi fost scos din sărite din cauza unui comentariu. Ar fi fost provocat, din ce am discutat cu directoarea. Trebuia să aibă un alt comportament. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a declarat Angelescu. Potrivit acestuia, profesorul respectiv este pensionar şi a fost chemat de profesorul titular de biologie, care este în concediu medical, să-i ţină locul pentru o săptămână. Profesorul pensionar nu are âncheiată cu şcoala un contract de muncă.

”În urma incidentului, de luni acesta nu va mai intra la ore”, a spus inspectorul şcolar general al ISJ Prahova. Incidentul a fost filmat în clasa a şaptea a şcolii respective.

ȘTIRI VIDEO GdS