Acasă Actualitate Şova: Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care...

Şova: Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care ar fi trebuit să le gestioneze

-

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că, de fapt, cauza pentru care nu sunt gata mai multe autostrăzi este administrarea deficitară a contractelor cu antreprenorii din domeniu, scrie Mediafax.

„N-avem mai multe autostrăzi, pentru că toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze. Toţi cei care reprezentau statul trebuiau să creeze condiţiile ca antreprenorii să lucreze”, a afirmat Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, joi seara, într-o emisiune la B1 TV.

Oficialul de la Transporturi s-a referit la faptul că trebuia să îi evalueze corect, să îi monitorizeze, să le elibereze amplasamentele.

„Pe toate şantierele de autostrăzi şi de căi ferate din România nu mai există nicio barieră administrativă în calea antreprenorilor să lucreze, dar şocul a fost foarte mare, pentru că s-au trezit într-o situaţie până acum, când câştigau bani din revendicări, fără a lucreze”, a detaliat Şova.

Ministrul demisionar s-a referit la faptul că aceşti antreprenori profitau de orice motiv, pentru a întârzia exproprierilor şi pentru a nu finaliza lucrările.

ȘTIRI VIDEO GdS