Acasă Actualitate Caloriferele craiovenilor se vor încălzi în câteva ore

Caloriferele craiovenilor se vor încălzi în câteva ore

-

UPDATE:
În urmă cu puţin timp, Sucursala Electrocentrale II Craiova a pornit şi cel de-al doilea cazan de abur. La acest moment, reprezentanţii CEO spun că agentul termic primar furnizat către punctele termice din oraş este în parametrii normali (temperatură şi presiune în condiţii de iarnă).

Complexul Energetic Oltenia a anunţat în urmă cu puţin timp că a început să furnizeze agent termic primar către blocurile din Craiova, dar căldura în calorifere se va simţi abia peste cel puţin o oră şi doar în anumite cartiere. În celelalte zone caloriferele se vor încălzi înspre miezul nopţii. „LA acest moment CEO livrează agent termic primar către oraş. A fost pornit blocul energetic 1, cel care s-a aflat în perioada de reparaţii. Ulterior va fi pornit şi cazanul 2 la care s-au produs avarii. La acesta din urmă apăruseră câteva probleme în cursul serii de ieri când s-au făcut probe, dar acum este funcţional. „Suntem în parametri cu temperatura şi presiunea, acestea crescând treptat. Preconizăm ca, în cel puţin o oră, să se resimtă căldură în blocurile din cartierele Brazda lui Novac, Rovine şi George Enescu, iar până spre miezul nopţii în tot oraşul“, a declarat Dan Vasile, reprezentant CEO.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...