Acasă Actualitate Caloriferele craiovenilor se vor încălzi în câteva ore

Caloriferele craiovenilor se vor încălzi în câteva ore

-

UPDATE:
În urmă cu puţin timp, Sucursala Electrocentrale II Craiova a pornit şi cel de-al doilea cazan de abur. La acest moment, reprezentanţii CEO spun că agentul termic primar furnizat către punctele termice din oraş este în parametrii normali (temperatură şi presiune în condiţii de iarnă).

Complexul Energetic Oltenia a anunţat în urmă cu puţin timp că a început să furnizeze agent termic primar către blocurile din Craiova, dar căldura în calorifere se va simţi abia peste cel puţin o oră şi doar în anumite cartiere. În celelalte zone caloriferele se vor încălzi înspre miezul nopţii. „LA acest moment CEO livrează agent termic primar către oraş. A fost pornit blocul energetic 1, cel care s-a aflat în perioada de reparaţii. Ulterior va fi pornit şi cazanul 2 la care s-au produs avarii. La acesta din urmă apăruseră câteva probleme în cursul serii de ieri când s-au făcut probe, dar acum este funcţional. „Suntem în parametri cu temperatura şi presiunea, acestea crescând treptat. Preconizăm ca, în cel puţin o oră, să se resimtă căldură în blocurile din cartierele Brazda lui Novac, Rovine şi George Enescu, iar până spre miezul nopţii în tot oraşul“, a declarat Dan Vasile, reprezentant CEO.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.