10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Claudiu Manda, după audierea la DNA: Am fost invitat în calitate de martor, am plecat în calitate de martor.

Claudiu Manda, după audierea la DNA: Am fost invitat în calitate de martor, am plecat în calitate de martor.

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat marţi că a fost audiat de procurorii DNA în calitate de martor într-un dosar, însă a precizat că nu poate să dea detalii pe acest subiect, scrie Agerpres.

„Am fost invitat în calitate de martor, am plecat de la sediul DNA în calitate de martor. Înţeleg că este un dosar în curs. În faza de urmărire penală nu se pot da detalii, motiv pentru care nu pot să precizez niciun fel de detalii“, a spus Manda, la ieşirea din sediul DNA.

Şi senatorul PSD Niculae Bădălău s-a prezentat marţi la DNA. Nici el nu a dorit să dea detalii despre ce dosar este vorba. „Am fost ca orice cetăţean român, am dat curs invitaţiei, am declarat ceea ce ştiam”, a precizat Bădălău.

Chestionat dacă i s-a spus despre ce dosar este vorba, el a afirmat: „Nu. Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută, dar asta e”.

Întrebat dacă a fost audiat în dosarul care îl vizează pe preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, Niculae Bădălău a spus: „Nu. Mai aveţi o încercare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...